Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Janssen & Herben Hypotheken en Verzekeringen is een advies kantoor op het gebied van Financiële Planning, verzekeringen en financieringen. Wij staan voor onafhankelijkheid, deskundigheid, kwaliteit en toegevoegde waarde.

Ontbreekt het u aan tijd en zin om voldoende aandacht aan uw persoonlijke financiën te besteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden ondernemers en particulieren bij het organiseren en inrichten van hun persoonlijke financiën.

Onze doelstelling is dat u zeker niet teveel betaalt, maar dat u het wel goed geregeld heeft. Dit alles door een voor u op maat gemaakt persoonlijk advies.

We maken keuzemogelijkheden inzichtelijker, maken zelf voorstellen en desgewenst beoordelen wij voor u voorstellen van adviseurs en financiële dienstverleners. Wij bieden u een complete dienstverlening die u in staat stelt uw persoonlijke en zakelijke financiën perfect op orde te krijgen en te houden.

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee we uw verzekeringspakket met u doornemen.

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure